woensdag 22 augustus 2012

Kleine projectjes (weer haken!)

Ik weet niet zo goed hoe het komt, maar ik heb niet zo veel gehaakt de laatste tijd.
Misschien komt het omdat ik een bestelling van tien dezelfde (POPPETJE)s heb gekregen, en dan een beetje verveeld raak na de vijfde... Maar ik maak ze af, en maak er ook een patroon bij, dus voorlopig haak ik door!

Gisteren was ik moe, maar was mijn hoofd te vol om te kunnen slapen.
Het prettigst is dan een haakwerkje waarbij tellen niet nodig is, en wat zo op de automatische piloot kan dat het niet mis gaat. Kleine dingetjes, dan heb je ook nog gelijk resultaat, en als iets niet helemaal lukt is het niet zo erg. 
Haarclipjes!


Ze zijn een goede aanvulling op de collectie haarclipjes die we nog hebben, en liggen 1 september op onze kraam op de braderie in Opheusden.I haven't been crocheting much lately. Maybe it's the high temperature, maybe it is the task to create 10 the same (POPPETJE)s that gets less appealing after 5...
But yesterday, when I was tired but had to much in my head to sleep, I needed a little project, that doesn't require counting and is doable on autopilot... Hairclips!
They will be for sale on the market in Opheusden, 1 september.

8 opmerkingen:

 1. Klein maar fijn!

  Ze zijn erg leuk geworden.
  Alvast goede zaken gewenst in Opheusden volgende week!

  Groet Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haken, dat helpt bij mij ook altijd om mijn te 'volle' hoofd een beetje tot rust te kunnen krijgen. Leuke speldjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat zijn ze leuk...mij zeggen ze ook wel eens je moet bijvoorbeeld in opdracht gaan haken!Maar nee,laat maar en dan vooral om wat jij nu doet te voorkomen,ha,ha....zou dus ECHT niets voor mij zijn -tig keer hetzelfde maken.Gewoon lekker waar ik zelf zin in heb,dan heb ik er ook de meeste lol in....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij doen het normaal ook niet, zoveel dezelfde, maar dit was een speciaal verzoek dus voor deze keer doe ik het wel. Vaak is in opdracht haken ook leuk, omdat dingen die je zelf niet zou bedenken wat creativiteit geven, zeker omdat ik altijd zelf patronen maak dus ook echt zelf moet nadenken hoe ik het ga doen.

   Verwijderen
 4. Leuk die speldjes!
  Ik vind vooral die hartjes met lintjes erg leuk. Misschien kun je die ook in spiegelbeeld maken, zodat je een setje hebt, voor iedere kant een speldje?

  Pfff, 10 dezelfde haaksels...dat moet een wel heel speciale opdracht zijn, als je het mij vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Potverrr... je hebt gelijk!
   Ik dacht al een setje gemaakt te hebben, maar het moet natuurlijk in spiegelbeeld... Dank je voor je scherpe blik!

   Verwijderen
 5. Wat een schatjes! Die zullen snel verkocht zijn denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!