dinsdag 6 maart 2012

Stuiteren en sterretjes

Ik ben geen ster in plannen, dat bewees ik vanmorgen maar eens door in alle vroegte keihard van de trap te vallen. Ik had wat was heen en weer gesleept van ons weekendje duinen, en viel doordat ik uitgleed over een verdwaalde sok bovenaan de trap. Het had zo in de Donald Duck gekund, inclusief de sterretjes boven het hoofd (of zaten die er alleen in?)



Ik stuiterde op mijn stuitje naar beneden en kan jullie verzekeren dat het stuitje zijn naam niet ontleent aan stuiteren, want daar is het duidelijk niet voor gemaakt. Als de bavianen-look nog eens in de mode komt, heb ik hem vast geprobeerd, maar het staat me niet zo goed. Mijn rug en knie zijn blauw en geschaafd, maar in vergelijking met de pijn aan het stuitje is dat verwaarloosbaar. Dus lig of hang ik op de bank, zitten is er even niet meer bij vrees ik, en ik hoop niet verkouden te worden want die nies van zonet maakte dat ik weer opnieuw sterretjes zag...


Maargoed, om terug te komen op de planning, ik viel met veel bombarie en herrie naar beneden om 6:30u. Dus ik heb de buren even tactisch laten weten dat de Snoeshanen weer thuis zijn. Ironisch genoeg moest ik vroeg opstaan voor een bezoekje aan het ziekenhuis, controle bij mijn specialist. Het is een beetje raar het ziekenhuis te bellen dat je niet komt, door een ongelukje. Gelukkig kon mijn afspraak omgezet worden in een telefonisch consult.



Intussen 'zit' ik dus nog met een berg was, maar bukken voor de wasmachine was al niet mijn hobby en is vanaf vandaag even wat harder gezakt in populariteit. Daarnaast had ik een voorjaarsschoonmaak in de planning en keek ik uit naar een stevige poetsbeurt en een helemaal schoon en opgeruimd huis. Niet alleen om zelf van te genieten, maar ook omdat ik komend weekend mijn verjaardag vier en het zo kan delen met vrienden en familie... of niet. Ik vraag me af of de boodschappen halen gaat lukken...

Ik hou me koest en haak schubben, hopend dat de tijd snel voorbij gaat en ik me snel weer beter voel!
Klik op de foto's voor de bron



This morning, I fell down the stairs. I slipt over a lonely sock. It could have gone right into a comicbook, including the stars above my head (or were they in my head?)
I bounced on my tailbone, clearly not made for that. If the baboon-look comes in fashion, I've tried and it doesn't suit me well. I hope I won't catch a cold, that sneeze from just now brought stars to my eyes again...
I had planned to clean and tidy the house and there is more laudry than normal, while leaning over to fill the machine isn't the best thing to do now. This weekend is my birthday, and I wanted the whole house to be ready while now, I'm not sure if doing the groceries is an option...
So, I keep still and crochet on, hoping to feel better soon!
Click the pictures to go to the source


9 opmerkingen:

  1. Oeps! Dat is geen goed nieuws! En spijtig genoeg
    denk ik dat je morgen het nog harder zal voelen...
    De dag erna is alles stijf ;(
    Veel beterschap hoor!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O,jeehh meid ik leef met je mee ben ook ooit kneiterhard van de trap gevallen, had mijn leesbril nog op dus stapte zo in de ruimte, gevolg weken lang een zwaargekneusde enkel, hopelijk knap jij sneller op maar voorlopig zal het voornamelijk afzien zijn, sterkte hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Au au au!!!! Dat zal ongelofelijk zeer doen!
    Heel veel sterkte, ik hoop dat je toch op een leuke manier je verjaardag kunt vieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei meis toch. Reken maar van yes dat dat pijn doet. Stuitjes zijn heeeeel gevoelig!
    Hou je het wel in de gaten?!?! Als de pijn niet afneemt even een foto laten maken hoor. Het zekere voor het onzekere nemen zegt dokter Moos :-)

    Een ongeluk zit in in een klein hoekje (dit geval een sokje ....).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat stuitje, echt een heel pijnlijke plek om op te vallen. Ik wens je heel veel sterkte. En een tip voor je verjaardag: de voorbereidingen gewoon uitbesteden. In plaats van een cadeautje vraag je aan persoon 1 of hij/zij een paar flessen fris mee wil nemen, aan de ander vraag je chips en blokjes kaas, aan nummer 3 soep enz.
    Scheelt jou een hoop werk en je hebt toch het plezier en de afleiding.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahh, dat klinkt pijnlijk! Sterkte en doe rustig aan! Groetjes, Claire

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oooooow naar zeg, beterschap!!
    Knuffel Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ow nu ben je weer toe aan een weekendje weg!? Succes

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!