zaterdag 19 maart 2011

Met rouches

Ik vroeg om Hoooked Spaghetti, en kreeg iets heel anders.
Vriendinnetje balen, want de dame van de wolwinkel had gezegd dat het het goede spul was, dus ze was belazerd, en het stomme mens wilde het ook al niet inpakken...
Ik ben er blij mee, want het is toch echt weer iets heel anders, want dit geeft rouches bij het breien, zo zegt de verpakking. En dat had ik nog niet gedaan, rouches maken. Je kunt er ook rouches mee haken, zo bleek al snel.


En aangezien ik de afgelopen week een beetje ziek was, vond ik dat ik zo vroeg in het voorjaar nog best een sjaaltje kon maken. Dus ging ik direct aan de slag.

Half liggend en hakend was ik al heel gelukkig met het materiaal, want dit was al snel mijn uitzicht. Een lange slinger van rouches. En hoewel ik eigenlijk helemaal geen kleding met rouches heb en ze dus nooit draag, is deze sjaal wel mijn ding.

Hij past bij mijn tussen-winter-en-zomer-jas, en laat mijn winterjas nou te warm worden, maar mijn zomerjasjes nog te koud zijn.

En als je sokken matchen met je sjaal, is dat natuurlijk een heel goed teken!

Volgend project: de knoop die afgelopen herfst van mijn tussen-winter-en-zomer-jas afviel er weer opzetten...

6 opmerkingen:

 1. ik hoop dat je ondertussen alweer beter bent hoor!!
  Mooie sjaal is het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vrolijk sjaaltje;) Volgens mij fleur je daar helemaal van op als je ziekjes bent .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als sjaal lijkt het me wel leuk. Ik heb er ook gebreide vestjes van gezien en dan voelt het wel als behoorlijk volimuneus. Volgens mij lijk je dan veel dikker dan je uiteindelijk bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was ook mijn idee! Ik heb nog een bol liggen, dus binnenkort weer een rouchespost, maar dat wordt zeker geen vestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoooked is hot......maar dit spul ook!Is echt heel erg leuk!En van hoooked maak je geen sjaal,zit echt niet lekker!Succes er mee!Liefs en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie sjaal geworden, zag ik bij je Lente-blogje! En wat een leuke brievenbusgeluk allemaal! Veel plezier ermee!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!