zaterdag 5 maart 2011

Gewonnen, kat in't bakkie!

Ik ben gek op spelletjes en loterijen, ik heb het jullie al eens gezegd.
Spelletjes win ik vaak, loterijen win ik nooit. Hooguit mijn inleg (deels) terug, en daar ben ik dan tegen beter weten in blij mee. Ik neem meestal maar gewoon aan dat ik niks win. Zo ook toen ik me inschreef voor de give-away van sascha van Hobbyblog, waar ze een ritstasje en scharenhoes weggaf.

Ik hannes vaak met een schaar die net niet in een tasje past, zeker niet als het al vol is, dus het zou goed uitkomen voor mijn treinritjes, en daarbij vind ik het borduurwerk van Sascha zo leuk, dus je kunt er ook nog mee voor de dag komen (ik reis in de spits, dan is het vaak net de trein naar Amsterdam op Koninginnedag!).
Maar ik dacht natuurlijk dat ik niet zou winnen en besloot dat ik een ritstasje en scharenhoes op mijn to-do-list moest proppen.... Totdat ik las dat ik, ja ik, gewoon gewonnen had en het op de post gedaan zou worden zodra ik mijn adres doorgemaild had! Superleuk, het is de eerste give-away die ik win!
Al snel lag er een dikke envelop in de brievenbus voor mevrouw Snoeshaan (niet mijn echte naam, moet je weten), met stempeltjes erop die me bekend voorkwamen... Dit moest van Sascha komen!

En vond ik het tasje, dat groter is dan ik had verwacht, de scharenhoes, die precies past om mijn schaar, een loeigoed kaartje en een labeltje van Sascha.

Wat een leuke verrassing! Ik heb vandaag even getest, en het doet het hartstikke goed, beter zelfs dan wat ik hiervoor meenam de trein in. Er past namelijk veel meer in!

Sascha, dank je wel voor dit geweldige kadootje, ik ben er blij mee!
Ik hoop dat ik komende woensdag iemand net zo blij kan maken!


En dan nog even een update, want hoewel ik met meerdere haakprojectjes tegelijk bezig ben en het daarom totaal niet opschiet, heb ik een mand af! Hij is gemaakt van sisaltouw, wat uiterst irritant werkt doordat het zo stug is en ook nog stinkt, maar ik had even zin in een grof haaksel dus ik heb het toch afgemaakt.
Aangezien sisaltouw ook op krabpalen zit, vond de Snoezepoes het ontzettend interessant, maar de kat past niet helemaal in het bakkie...6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijs. Ik denk dat als snoesepoes braaf zou gaan zitten, ze best in de mand zal passen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superlief berichtje, heel veel plezier ermee! liefs Sascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuiterbolletje, onze Snoes doet niet aan braaf zitten. Liggen is veel meer zijn ding...
  Misschien maak ik nog eens een grotere voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als je er een voor hem maakt,vindt ie hem waarschijnlijk half zo leuk niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh!! wat super leuk dat je gewonnen hebt!!
  Ik heb ook nog nooit gewonnen met zo iets dus keep my fingers crossed ;)
  Daarnaast heel mooi gedaan zeg, ik blijf me verwonderen hoe jullie die (hele!!) leuke dingen maken en blijf vooral verwonderd naar jullie engelengeduld ;)

  groetjes CreaLautje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!! Erg leuk!! Vind je mandje ook erg leuk, wat een leuk effect sisaltouw.
  Oh ja, ik moest wel even grinniken om het tegen beter weten in blij zijn met(deels) de inleg terugwinnen met een loterij, haha, heel herkenbaar!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!