dinsdag 29 maart 2011

Brievenbusgeluk deel 2

De Round Robin Envelop!
Wat is het leuk om zo'n envelop propvol mooie dingen te ontvangen!
Dit is wat ik vond:


Dit haalde ik eruit:


Wat mooie recycle papiertjes, wat gedroogd gras(achtig iets), een oude afbeelding van mensen in een boot, een tekening van een vogel, een lief blauw kadertje, een batikstofje, een papiertje met een schattig printje waar een bloem uit is geknipt, bloemetjes, sterren en knopen, en stickertjes met vogels en vlinders.


En dit stopte ik erin:
Een paar oude Boomerang-kaartjes, twee kado-tasjes met labeltjes, twee stukken PIP-behang, stickertjes van Hello Kitty, kleine beestjes met grote ogen en hartjes, een paar scrappapiertjes, een stukje lint met lieveheersbeestjes, een uil en twee vogeltjes op karton, een gehaakt lapje met een ster en een bloem, wat poezieplaatjes, een paar nepleren touwtjes, een handje knopen en kralen, en wat mooie bloemen uit de Flow.En weet je nog dat ik een verrassingspakketje heb weggegeven op mijn verjaardag, dat Crealautje heeft gewonnen?
Die is even onderweg geweest, maar blijkt goed aangekomen te zijn.

Dit is wat ik haar stuurde:
Een lapje stof met vogeltjes en vogelkooitjes, groot genoeg voor een kussenhoes of kinderkleding, de stempel, een paar scrappapiertjes (want Lautje maakt kaartjes) een een handje gehaakte bloemetjes met kraaltjes of knoopjes, die goed bij het stofje passen, maar natuurlijk ook ergens anders op gezet kunnen worden. Daarbij een Snoeskuikenkaartje, en op de post!
En dat is toch een heleboel brievenbusgeluk!
Ik vind het echt heel erg leuk om bijzondere en mooie dingen in mijn brievenbus te vinden, en het is ook super om andere mensen blij te maken met gezellige, mooie of leuke post. Daarom ga ik nu snel Kris mailen voor het adres van de volgende die de Envelop krijgt, de bofkont!

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal heel erg vrolijk uit. Hoewel ik geen frutseliemand ben, kan ik van al die vrolijke kleurtjes heel erg blij worden.
  Zaterdag ga ik wol halen voor een tweede Molly/Felix. De eerste is met schoonmoeder in de kist verdwenen en nu wil ik voor schoonvader 1 maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heftig dat je Felix met je schoonmoeder is meegegaan zeg, maar wel heel tof dat je er nog één gaat maken! Blijkbaar toch een beetje een frutseliemand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, juist helemaal niet heftig. Felix is, nadat schoonmoeder in het ziekenhuis terecht is gekomen, redelijk snel bij haar op de kamer beland en heeft haar en schoonvader heel veel troost geboden in die laatste tijd. Daarom is Felix, als een soort beschermengeltje, mee de kist ingegaan.
  Ik heb een pastelkleurige gemeleerde bol wol gekocht. Ik ben heel benieuwd, maar ik denk dat het wel leuk gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben, echt waar, geroerd door je verhaal en heel trots dat ik iets ontworpen heb dat zo'n prachtige betekenis heeft gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben die bofkont voor de envelop, leuk!!
  groetjes Judith(jokidoki.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig leuke cadeautjes..
  een leuk en origineel cadeau is vaak moeilijk te vinden. Ik heb een cadeau tip.
  Enkele leuke Emailleschilden gevonden op www.ramsign.nl
  vond ze wel leuk alse tip om als cadeau te geven.
  Zoals ik heb laatst voor mijn zus, d'r nieuwe huis gegeven. Wat denk je zelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!