zondag 12 juni 2011

Een award!

Het is al even geleden, door alle fairstress heb ik het niet eerder gezien... Ik hoop dat het niet de indruk gewekt heeft dat ik het niet heel erg leuk vind, want dat vind ik dus wel!
Van eenkloddertjerozehier kreeg ik een award, en dat is toch weer een eer!


Het grappige van deze award is, dat je 10 ontboezemingen of weetjes over jezelf moet vertellen, en hem dan door mag geven aan mensen die dat dan ook weer doen. Nieuwsgierig als ik ben, vind ik dat wel een leuk idee!

Dus bij deze mijn ontboezemingen voor een nieuwsgierig kloddertje roze, maar ook voor andere meelezers!
Ik moet zeggen dat het me een krakend brein geeft, want volgens mij heb ik al aardig wat verteld en er zijn ook veel dingen niet zo boeiend... Maar ik doe mijn uiterste best jullie iets nieuws te vertellen!

1. Ik werk in de verslavingszorg als trajectmanager. En dat vind ik superleuk!

2. Mijn eerste huisdier was een vogeltje dat Binky heette. Het was mijn vriendje, ik dacht dat hij de bladzijde's hielp omslaan als ik de Donald Duck las. Later hoorde ik dat hij niet alleen de puntjes van de bladzijde's opvrat, maar ook het behang. Mijn moeder vond het dus niet zo erg dat mijn broertje een allergie bleek te hebben, ik wel.

3. Ik heb jarenlang gerookt, maar ben alweer twee jaar geleden gestopt.
Intussen vind ik het (gelukkig) vies. Nu ben ik alleen nog verslaafd aan coca cola light en chocolade van cote d'or. Ook niet gezond, maar ik vind het wel een vooruitgang!

4. Toen het broertje ouder werd, wilde ik niet meer bij zus op de kamer en verkaste ik naar de zolder. Daar heb ik eens een muis uit een klem gered boven een babybadje, er een homp kaas in gegooid en een bakje water erbij, hem een naam gegeven (Speedy, want er was een ADHD-probleempje) en ik vond dat ik een huisdier had. Van mijn vader moest het beestje vrijgelaten worden in de natuur, dat was beter voor de muis en bovendien houdt mijn vader heel erg van kaas, en niet zo van dieren. Ik kreeg er een vis voor terug, het saaiste huisdier ooit.

5. Ik ben geboren in de Betuwe. Op de kamer waar ik geboren ben, staat inmiddels een nieuw bed, maar mijn ouders liggen nog op dezelfde plek te slapen!

6. Ik twijfelde even of ik het zou vertellen, maar het is raar om dingen over mezelf te vertellen en dit niet, terwijl het ook bij me hoort. Ik heb de ziekte van Crohn. Dat is vervelend, maar niet het einde van de wereld.

7. Ik heb krullen, en word daar vaak aan herkend, 'Je weet wel, die met die krullen'. Vroeger deed ik mijn best mijn haar steil krijgen want ik wilde ook een kuif, wat niet echt lukte en meer een soort drol werd, nu fohn ik vaak de krullen erin en hoef ik niet meer zoals anderen te zijn, maar vind ik het leuk iets anders te hebben. Volwassen worden heeft ook voordelen.

8. Als ik later groot ben, wil ik graag in het bos wonen en geitenkaas maken, dat lijkt me echt heerlijk!
En dan wil ik graag witte geiten met zwarte vlekken en een lange sik, een moestuin met een frambozenhaag, en goede banden met een imker, want honing en geitenkaas is zo'n heerlijke combi!

9. Ik hou van schrijven. Toen ik een jaar of acht was, besloot ik een boek te schrijven. Ik heb iets geschreven over een konijn, het precieze verhaal weet ik niet meer. Het is al zolang ik weet iets wat ik nog heel graag eens zou doen, maar dan in een volwassenere variant. Ik denk dat het nog wel eens gaat lukken, maar voorlopig hou ik deze blog bij met heel veel plezier!

10. Ik kom uit een creatief nest, mijn oma heeft al haar kleinkinderen voorzien van een flinke voorraad zelfgebreidde truien, mijn moeder maakte kleding voor ons, dan mochten we zelf een patroon en stofje kiezen, mijn zus tekent en maakt fotobewerkingen, mijn broertje maakt muziek...


Ik mag deze award doorgeven aan een paar mensen waarvan ik meer zou willen weten, dat is natuurlijk fijn voor nieuwsgierige mensen, dus ik geef 'm graag door!
Aan Tamara van A Handmade World,
Judith van Tussen HAAKjes,
Mireille van Life Stuff en
Ella van Avonturen van elke dag.

Ben benieuwd wat jullie onthullen...

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijs! En wat een bijzondere baan heb je, in de verslavingszorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je ontboezemingen met plezier gelezen. Zo krijg je iets meer 'een gezicht'.
  Oh, en gefeliciteerd met de Award!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi mevr. S! Proficiat met je award. Wat leuk om je ontboezemingen te lezen. Je schrijft erg goed! mss moet je nog maar eens aan een boek beginnen ;).

  Ik heb ook de ziekte van Crohn, hij houd zich nu al 5 jaar rustig en hoop dat dit nog lang zo zal blijven ;)Ook bij mij is het een stukje van mezelf en het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben

  Als ik de tijd en het materiaal vind ga ik morgen je tutorial volgen voor een vilten vogeltje te maken, benieuwd hoe dat zal lopen ;) Ben niet zo handig met naald en draad ;)
  Hou mn blog in de gaten voor het resultaat (ik zal zeker naar je verwijzen)

  Liefs,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontboezemingen leuk om te lezen!
  Bedankt voor de award zeg,
  Even geduld nog dus!
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je award en goed dat je besloten hebt open over je ziekte te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!