zaterdag 24 september 2011

Herfst

De zomer is voorbij, daar doen we niks maar aan.
Maar gelukkig komt er iets voor in de plaats, herfst!
Ik heb jullie al eens verteld dat ik het een heel mooi en fijn jaargetijde vind.
Ik denk dat veel mensen het jammer vinden dat de zomer, voor zover we van een zomer kunnen spreken, afgelopen is, en dat ze daarom de komst van de herfst niet zien als een feestje. Maar als je objectief kijkt, is het een heel mooi en fijn jaargetijde, als je het mij vraagt.
Daarom is het tijd voor wat herfstige inspiratie!

Deze prachtige afbeelding vond ik bij Chocolat Negro's shop op Etsy, genaamd 'the autumn curtain', en die naam is toch bijna net zo mooi als de foto zelf!

Ook ontzettend onder de indruk ben ik van deze opstelling van Ran Hwang, die met spelden, draad, knopen en pins fantastische, grote kunstwerken maakt van vogels en bloesembomen. Klik op de link en geniet van nog meer foto's!


Mocht je het toch liever bij mooie herfstbladeren houden, kun je je eigen collage maken, zoals deze mooie uil, helemaal van bladeren gemaakt.


 
Maar je kunt altijd een stapje verder! Dat laten ze zien bij longal craft, waar ik deze prachtige bladeren vond. Is dat niet bijzonder?Ik hou van herfst!
En daarom gaan we dat op niveau beleven dit jaar. Onze tassen zijn gepakt, tijdschrift mee, nootjes, biertje, haakwerkje, gitaar, lekkere deken...
Ik schrijf dit op donderdagmiddag, maar als jullie dit lezen zit ik samen met meneer Snoeshaan in een boomhut, te genieten van het begin van dit fijne seizoen. Even lekker weg, ik kan bijna niet wachten!I really love autumn, as I told you at the beginning of this wonderful time of year.
About time for some inspiration! Click the links above the picture to go to the source.

Mr. Snoeshaan and I have rented a treehouse for the weekend, so when you read this, we are up in a tree, enjoying the biginning of autumn. Bags are packed, I can't wait!

5 opmerkingen:

 1. Herfst, ik heb altijd wel een beetje moeite wanneer de laatste zomerdagen in zicht zijn. Ik ben een echt lichtmens. en heb ik wel een beetje last van een winterdipje (meestal in januari februari) Maar ik kan ook genieten van de herfst en winter. de natuur maar ook de gezellige avonden lekker knus en warm op de bank met de kachel aan.
  Kerst en Oud en nieuw. Ach elk jaargetijde heeft zijn charme en jij laat ons op een geweldige manier de herfst zien. Wat mooi allemaal.
  Wat zijn mensen dan creatief he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooo een boomhut!?
  en ooooooooo wat een mooie maaksels allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een inspirerend blogje. Ik houd ook van de herfst: de rijke geuren, het zachte licht, de kleuren, mist die alles verdoezelt. Ik vind het een spannend jaargetijde.
  Veel plezier in je boomhut!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooooooooooohhhhhhh ! geniet ervan !!! Je hebt er de juiste moment voor uitgekozen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik doe mee, de herfst is mijn meest favoriete jaargetijden!! Prachtige foto's! Veel plezier in de boomhut, wat leuk!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!