zaterdag 22 september 2012

Post!

Post is niet altijd leuk, er wil wel eens een rekening tussen zitten, of een pensioenoverzicht, maar soms word je zo blij van post dat je de postbode zou kunnen zoenen!
Ik won via Ingthings een ontzettend mooi pakket van by Kris, bij wie ik al eens een kadootje had gekocht, maar nog nooit iets voor mezelf besteld had. En dat had ik gewoon veel eerder wel moeten doen, want het is genieten! Ingepakt is het al een feestje:


Maar uitpakken stelde ook zeker vrolijk en blij, wat een heerlijkheden kwam ik tegen!
Ik kreeg een prachtig setje collagekaarten, ontworpen door Kris, lieve enveloppen, poësieplaatjes,  opstrijkhertjes, mooi lint, scrappapiertjes en een ontzettend mooi notitieboek van Ecojot, met schattige vogeltjes. Wat een verwennerij hé!


En niet lang daarna bracht de postbode nóg een kadootje!
Ik had de give away van Haak en Smaak gewonnen, en mocht een geweldig telefoonhoesje van vilt in ontvangst nemen! Hij past ook nog precies om mijn Xperia S, alsof ze hem op maat gemaakt hebben!


Wat een mazzel hé, en dat terwijl ik verder eigenlijk nooit iets win!
Misschien is het tijd om staatsloten te halen...I won two give aways, and could almost kiss the mailman as he brought me the greatest gifts.
I won the first and very yummy presents from By Kris by entering the give-away-week at Ingthings lovely blog.
The awesome phonecozy was designed and made by Haak en Smaak, wich means Crochet and Taste in Dutch. It fits my phone perfectly, so it made me really happy too!
Maybe I should start buying lottery tickets, 'cause I am feeling lucky!

12 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel leuk uit allemaal!!! Gefeliciteerd!!!

  Fijn weekend! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Gefeliciteerd en heerlijke post heb je ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw leuke spulletjes heb je gekregen! wat een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeeeej wat fijn om te horen dat je blij bent met het telefoonhoesje! En helemaal geweldig dat hij ook nog eens goed past! Super! :-)
  Groetjes, Jannie (Haak & Smaak)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat leuk! Ik won ook wat in de give away week van Ingthings :-) waarover op mijn blog later meer... Post is zó leuk! Geniet maar van dit prachtig mooie paket! :-)
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je gewonnen prijzen. Geniet er maar lekker van, na die vervelende tijd heb je wel wat leuks verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat een heerlijke post. Al die kleuren, creativiteit..geweldig! Ik win echt (voor mn gevoel) te vaak wat! Puur geluk! Geniet van al het moois!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!