zondag 9 september 2012

Ode aan de zon


Appelpop '11 was een waar feest, en ook dit jaar sloten we het festivalseizoen en daarmee de zomer af in geweldige temperaturen, een fijn zonnetje en strakblauwe lucht, heerlijke muziek, vrienden, biertjes, churro's... Een festival zoals ik ze graag heb.
Met enige spierpijn in een schouder van het klappen-met-de-handen-boven-het-hoofd en een enigzins onbestemd gevoel in de maag door het festivalbier denk ik terug aan een prachtig weekend.

Vorig jaar was Triggerfinger mijn hoogtepunt, dit jaar wist ik vooraf al dat het Blaudzun zou worden, en inderdaad. Ik ben groot fan, de muziek is geweldig, de stem van zanger Johannes grijpt me steeds weer bij mijn strot, en als dan ook nog de zonsondergang zorgt voor een belachelijk mooie setting, kan eigenlijk niks meer overtreffen.

Bovenstaande foto maakte ik, onderstaand plaatje werd geschoten door Arnoud van der Toorn, van achter de band, en laat het sprookjesachtige licht mooi zien (deze foto komt van de Facebookpagina van Blaudzun):


En mocht het zo zijn dat je nog nooit van ze gehoord hebt, dan breng ik daar graag verandering in, door jullie hun ode aan de zon te laten zien, helemaal in stijl van de laatste blogland-mode, in prachtige lomo-beelden! Doe jezelf een plezier en vergroot het beeld even en schenk een biertje in om de nazomer optimaal te vieren!This weekend I went to Appelpop again, and saw Blaudzun, who made the beautiful sunset one to remember with his great voice and awesome band. If you've never heard of him, do youself a favor and play the video wich is an ode to the sun, a great way to enjoy those last summerdays!

5 opmerkingen:

 1. Ziet er weer geweldig uit.
  Helaas hadden wij dit jaar andere plannen.
  Volgend jaar hoop ik er ook weer te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed feestje gehad dus! Ik kijk wel liever naar Ruben van triggerfinger dan naar Johannes..... Maar de muziek is idd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ruben heeft wat meer sexappeal, dat is waar, maar Johannes heeft de coolste bril... ;)

   Verwijderen
 3. Oh heerlijk, festivals. Wij waren dit jaar alleen op Pinkpop. Toen was het ook dit weer. Oudste dochter was wel op Appelpop. Ik heb haar nog niet gesproken. Wij dronken ons biertje vandaag in de tuin. Groetjes Hannie
  Mooi, Blaudzun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heeeeeeeel tof!
  wij dronken ons biertje op een bootje op het water, ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!