donderdag 6 september 2012

Onverwachtse inspiratie en uitslag give away!

Er zijn maar weinig dingen die fijner zijn dan landgoedthee en een heerlijke lunch in de tuin van de Veldkeuken van Oud Amelisweerd. Dus toen we een rottijd af konden sluiten, besloten we daarheen te gaan om even te genieten met z'n tweetjes.


En dat werkte blijkbaar aanstekelijk, want dit kleine baasje genoot mee, van de kruimeltjes die de buren hadden achtergelaten.


We hadden het over het oprapen van de kruimels, loslaten van verdriet, over het feit dat er ook altijd mooie dingen zijn om mee te nemen uit vervelende dingen, het verleggen van je blik en het maken van ruimte om nare dingen een plekje te geven.


Ook dachten we na over de ruimte op onze kraam, want na de markt in Opheusden hadden we weer wat ervaring opgedaan en wat ideetjes over de inrichting en presentatie. Op kerstmarkten verkopen we vooral mutsen, en we zochten een manier om die mooi te presenteren toen we het letterlijk aangereikt kregen...


Een leuke manier om je tafelnummering toe te passen, maar ook heel leuk om je mutsen op te presenteren!
En omdat toeval niet bestaat (althans, toevallig denk ik er dan dus zo over als het zo mooi samenvalt allemaal) gaat het spiegeltje van mijn give away  naar reactie nummer 9, Yolanda. 
Mail je me even je adres?


There aren't many things that are nicer than lunch in the garden of 'De Veldkeuken', wich is Dutch for 'The Fieldkitchen'. I love their fresh herbal tea. So Mr Snoeshaan and I went there to celebrate closure on sad things. As we where picking up our pieces, a little friend came around and picked up the breadcrums our neighboures had left.
We talked about letting go and making room for memories, we talked about our stand and how to present all the beanies we are making for the winterfair to come, as a great inspiration was placed right in front of us...
A beautifull coincidence, and that is why number 9 won my give away, so Yolanda can mail me her adress to recieve a sweet mirror!

6 opmerkingen:

 1. Yolanda van harte gefelies, en wat gezellig dat vogeltje.leuk dat je een idee hebt gekregen om te presenteren!ik hoop dat het wat beter met je mag gaan, lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk Yolanda gefeliciteerd! Leuk zeg.
  Je kraam zag/ziet er mooi uit. Het idee van de pollepel is erg leuk!
  Succes!

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jippie! hier ben ik blij mee! dank je wel! maar ik hoop wel dat al deze troostende woordjes je ook troost hebben gegeven, want soms heb je die zo nodig, al is het maar om weer even moed te verzamelen om verder te gaan! weer een dikke knuffel van mij voor jou


  (waar moet ik mijn adres naar toe sturen?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd, en lief dat je hoopt dat het helpt, dat doet het zeker!
   Bij de pagina contact (zie oranje balk hierboven) vindt je mijn mailadres!

   Verwijderen
 4. hoera voor nummer 9!
  Je kraampje ziet er leuk uit hoor! En fijn dat je ondanks vervelende dingen kunt blijven genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige kraam! Jolanda gefeliciteerd. Fijn weekend, geniet van het mooie weer. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!