zaterdag 26 februari 2011

Wel twee keer een award!

Wow, het is natuurlijk heel leuk als je een award krijgt omdat iemand enthousiast is over je blog, maar het is nog heel veel leuker als je een award maarliefst twee keer en van twee verschillende mensen krijgt!
Ik kreeg namelijk de 'Liebster blogaward' van Sierkip en van Vrolijke vlaggetjes! Ik ben vereerd, dank jullie wel dames!! Met trots plak ik zo de afbeelding in de rechterbalk!Ik mag deze award doorgeven aan drie tot vijf mensen, liefst ook beginnende blogs zoals de mijne.
Allereerst wil ik hem doorgeven aan Judith en niet alleen omdat ze mijn (POPPETJE)-collega en een hele gezellige vriendin is, maar vooral omdat ze de grote-mensen-blouse-wordt-kleine-poppen-blouse-truuc uit haar duim zuigt, houdt van de leukste dingen en daar een geweldige terugkerend item van gemaakt heeft en meer aandacht verdient!
Nummer 2 die deze award verdient, is Biezonder, nog maar net gestart maar ze post mooie dingen vanuit een nog mooier atelier, en dat belooft dus wat!
Nummer 3 doet al iets langer mee, maar heeft niet recent een award gehad terwijl Cieb van 'Haken en meer' eigenlijk naast een kast voor prachtige, kleurrijke haaksels, ook een kast met prijzen hoort te hebben.

Verder zijn er twee blogs die ik volg, die recent een award gehad hebben en aan wie ik hem dus niet doorgeef, maar wel een schouderklopje wil geven als ik toch bezig ben.
Crealautje, bedankt voor je steun en lieve reacties aan mijzelf en (POPPETJE), zowel hier als op hyves!
Dutch Apple blogt onwijs leuk en bestaat net een jaar! Zij heeft Round Robin Envelop (heb je je al opgegeven?) en de Hartverwarmer mede mogelijk gemaakt, en dat is toch een applausje waard!

Ik zit nu op vijf blogs en zou best even door kunnen gaan, maar er zijn regels verbonden aan zo'n award en stel je toch eens voor dat ik er nog eens één in ontvangst mag nemen, en dan iedereen al genoemd heb...

Hoe het werkt:
Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven en laat een bedankje achter op hun blog voor deze award. Op je eigen blog maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neemt de instructies (die je nu leest dus) over. Maak in je bericht een koppeling naar de blogs aan wie je de award door wilt geven. En schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

4 opmerkingen:

 1. super dat je een blogaward hebt gekregen!!
  Leuk he!!!
  enne... ik steun jullie graag met die mooie poppetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat je mij genomineerd hebt! Biezonder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, moet je op een feestje horen dat je een award hebt gekregen! Dankjewel :) Ik hoop van de week mn laptopje weer te hebben, dan ga ik hem doorgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je awards. Je hebt ze verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!