zaterdag 19 februari 2011

Snoezepoes-sneakpeak

Op vrijdagavond is meneer Snoeshaan niet thuis.
Onze Snoezepoes neemt zijn taak als man des huizes dan heel serieus.
Hij ligt bij me, vraagt af en toe even of ik nog wat te eten voor hem ga regelen, knuffelt een beetje, slaapt veel. Het verschil zit 'm niet zozeer in het gedrag, meer in de maat en de hoeveelheid haar. Ze hebben gemeen dat ik heel erg gek op ze ben, en dat ik het leuk vind als ze reageren op wat ik maak.
Als ik aan het haken ben, vindt de Snoezepoes dat heel interessant, in tegenstelling tot meneer Snoeshaan, die vindt het vaak pas leuk als het af is, en dan is de poes weer veel minder geinteresseerd.

Vanavond was ik druk aan het haken.
Snoezepoes was druk met dingen die poezen doen, maar deed dat op minder dan twee vierkante meter, omdat daar mijn haakproject lag en hij dat ontzettend boeiend vond.

Toen dacht ik dat jullie misschien ook wel geinteresseerd zijn in het huidige project dat mijn avonden vult, tussen de opdrachten door. Dat is tenslotte waar deze blog grotendeels over gaat, niet?
Ik hou van resultaten showen, maar omdat dit nog geen eindprodukt is en het waarschijnlijk ook nog wel even duurt voordat er een eindresultaat is dat ik kan laten zien, geef ik vanavond een sneakpeak weg. Of eigenlijk doet de Snoezepoes dat, want die lag, zat en liep zo fotogeniek te doen rond de haaksels, dat ik het niet kon laten om mijn camera erbij te pakken...Ik hoop dat ik snel een eindresultaat kan showen, maar ik ben bang dat dat nog wel eventjes gaat duren...
En dat terwijl ik zo graag mijn produkten laat zien aan de man des huizes. Meneer Snoeshaan, bedoel ik dan, want de poes des huizes vindt het dan veel minder interessant.
Maar gelukkig hou ik van haken, en van de gezelligheid en foto's die erbij horen!

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er wel heel erg leuk uit. Zal proberen geduld te hebben om te wachten totdat het project klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, ik ben onder de indruk! Jij hebt meters gemaakt... ik rekende vanochtend tijdens het wakker worden uit dat mijn kussensloop zelfs met een square per dag nog eeuwen gaat duren... en ik ga natuurlijk zelf ook ooit een deken willen, dat wordt nog grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, bijna één vierkante meter heb ik nu...
  Veel werk, maar die square's zijn verslavend! Ik denk wel dat als ik een sprei voor mezelf maak, dat ik dan dikkere wol ga gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er al heel goed uit! Wat ga je met de squares maken? Ik ken het verslavende gevoel: steeds denk je dan: ach, ik doe er nog eentje ;-))
  Succes en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!