vrijdag 14 juni 2013

Snoezepoes en varkentje Berend

Als het regent, gaat de Snoezepoes wel naar buiten, hij doet niet zo moeilijk, maar hij is meer binnen.
Wij hebben zo'n kat die we in de zomer alleen rond etenstijd zien, maar als het weer slechter is, is hij nog wel eens gezellig een dagje thuis. Zo ook gisteren.


Met zijn vind-me-lief blik, hier in combinatie met ik-moet-mijn-energie-kwijt-dus-speel-met-mij, dartelde hij om me heen, om vervolgens op de kop te bekijken hoe ik Berend en kornuiten weer inpakte, die wachten nu op een volgende markt. De snoezepoes is gek op haakwerk, en houdt graag in de gaten wat ik daarmee allemaal doe. Hij heeft de making of Berend op de voet gevolgd, probeerde een oortje te stelen om mee te spelen of keek vol concentratie hoe ik de oogjes vast zette.

Berend is gehaakt met Catania en haaknaald 3, en zo'n 17 centimeter groot.

9 opmerkingen:

 1. wat een snoezig varkentje!!! ( de onderste foto dan he ahhahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi... wat 'n lieverdjes!!!

  Groetjes van Poekie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. probeerde een oortje te stelen!? nou ja zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snoezepoes is een dotje en Berend is een pracht van een varken in zijn stoere tuinbroek!Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuke Berend die je gemaakt hebt met broek en al aan! Ik kan goed begrijpen dat snoezepoes hierin een speelkameraad ziet :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh wat een leuke berend. Ik ben ook op zoek naar dat patroon,maar nog zonder resultaat, laat hem niet opeten door het schattigee katje he?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh dit is hem helemaal, wat een leuk varkentje, waarom kan ik dit patroon niet vinden? Wat schattig samen met de poes, hij maakt het toch niet stuk he?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Er is geen patroon van, ik heb hem gemaakt tijdens een lange treinreis en niet opgeschreven wat ik gedaan heb. Vind ik zelf ook jammer omdat dat mollige lijfje zo goed is gelukt, maar aan de andere kant vind ik het ook wel leuk als geen poppetje hetzelfde is...

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!