donderdag 14 februari 2013

Valentijn

Vanmorgen begon met een klein kadootje.
Wij doen normaal gesproken niet zoveel met valentijn, maar toen ik meneer Snoeshaan afgelopen week heel nonchalant een kadootje weg zag moffelen, had ik wel zo'n vermoeden dat er dit jaar weer eens een kleinigheidje zou zijn... En ik had gelijk!
Tjokolaaaaa!!! De laatste tijd ben ik een beetje verslaafd aan chocola. Zal te maken hebben met die geluksstofjes en het feit dat het zo lang duurt voordat het lente is. En de Flow, over geluksstofjes gesproken. Op bed nog wel, wat wil je nou nog meer?


Ik gaf mijn lief een CD van Bob Dylan, thuis draait hij op het moment zijn LP grijs, en nu kan hij ook op kantoor luisteren. Ingepakt met fotogenieke hartjes!


Vorig jaar maakte ik Stijn, het valentijnkonijn. Hij is het enige (POPPETJE) dat ik nog niet verkocht heb, en dat dus nog bij mij in huis woont. Voor vandaag mocht hij weer even naar beneden, op het plankje in de keuken zitten.

Ik was graag langer thuis gebleven bij Stijn, samen lezen en prachtige bonbonnetjes eten, maar helaas moet er vandaag ook gewoon gewerkt worden en dus moest ik weer naar buiten! Ik ben de kou, de grijze lucht en witte wereld een beetje beu. Ik wil lente, groene blaadjes, bloesem, zon, zomerjas, aardbeien, kannen met munt, ijs en een schijfje citroen, barbeknoeien...

Ik troost me met de gedachte dat als je ergens lang op moet wachten, het extra fijn is als het er is. En ik troost me met chocola, dat helpt altijd!
Fijne valentijnsdag!
The day started with a little gift... It's valentinesday!
I had chocolat and my favorite magazine, he had his favorite LP on CD.
I'm kind of done with the snow, grey sky and cold. I crave for spring and can't wait for summer. In the mean time, chocolate keeps me happy...
Have a lovely valentinesday!

9 opmerkingen:

 1. Ohhh wat een leuke verrassing...ja ik ben het wat het weer betreft helemaal met je eens!We zijn het onderhand allemaal wel een beetje beu geloof ik:-(Maar toch proberen maar positief te blijven!;-)

  groetjes en werk ze...ik mag zo meteen ook weer,maar maar van 15:30 tot 18:30 vandaag..is te doen,ha,ha...

  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha lekker, chocolade!! Dat is altijd goed he?! (behalve voor de lijn ;))
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap de behoefte aan chocolade maar eet er niet teveel van want anders is het straks lente en pas je niet meer in de leuke zomerkleren van vorig jaar.
  Nog even volhouden, het is lente voor je het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeker chocolade helpt altijd !!
  en Stijn is een lieffie en hoort gewoon bij jullie thuis !

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja door chocolade vergeet je heeeel even die vieze natte sneeuw en kou enzo.... totdat het weer op is dan he! (en dan niet het weer als in regen en zon maar weer als in alweer, enfin u snapt het?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n valentijntjesdag, dat moest meer gedaan worden! Dat je het weer beu bent begrijp ik, iedereen wel zo'n beetje :) Dus vinden we troost in CHOCOLADE, heerlijk! Een geweldige uitvinding...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cute bunny! I love how it can be for Valentine's or Easter. Stopping by from Annemarie's Haakblog Link Party. :-) Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooohhh..ik ben verliefd op dit nijntje enzou dit graag willen haken. Stelt u het patroon beschikbaar?
  Hartelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!