dinsdag 24 april 2012

Give away voor retro-liefhebbers!

Zoals beloofd, twee pakketjes die een beetje retro-liefhebber toch wel gelukkig zullen maken!

Pakketje 1, boekjes en letterbakbeestjes.


- Koken naar hartelust, een dun boekje dat ooit door een botermerk is uitgegeven. Met ouderwets lekkere recepten, maar ook de kruissteek-afbeeldingen zijn om te smullen!
- Versieren en decoreren van voorwerpen, heel retro, fijn om in te bladeren en achterin nog voorbeelden en patronen van destijds veel gebruikte afbeeldingen, waarmee je zelf aan de slag kunt!
- Een houten neushoorn en hert, voor in de letterbak, maar ik kan je uit ervaring vertellen dat letterbakbeestjes ook graag in de vensterbank, op de spiegel, in de kroonluchter of op je computerscherm wonen.


Pakketje 2:
Stofjes en applicatie


- Het al eerder gevonden stofje was een dekbedovertrek, en daarin vond ik een kussensloop! Bij deze te winnen, samen met wat restjes rode panter stof (hij doet nogal denken aan Pink Panter, maar is rood). Genoeg voor leuke belegjes, zakjes, randjes, en quilters weten er zeker raad mee, maar hele jurken haal je er niet uit vrees ik.
- Een bruine applicatie van een meisje met kapje. Het is een beetje suède-achtig spul en ze is zo'n tien centimeter groot (geschat).

Laat me weten welk pakketje je het liefst ontvangt, door hieronder een reactie achter te laten.
Volgen, linken, tweeten, pinnen, het mag allemaal, maar is geen must. Zorg er wel voor dat ik je kan vinden als je gewonnen hebt! 6 mei trek ik twee winnaars!Give away for retro-lovers!
Package 1: Books and little wooden animals.
The books are in Dutch, but the patterns in the back of the decorating-book are great to use, and the embrodery in the other makes all hearts melt, right?

Package 2: Fabric and application.
Two great fabrics, the yellow and orange one is a pillowcase, the red panters are smaller scraps, but perfect for pockets or other details and quilters. The application of a little girl with cap is about ten centimeters high.

Let me know wich package you want to recieve and leave a reply.
You can follow, place links, tweet and pin, but it's not a must. Please make sure I can find and contact you, in case you win. I will pick winners op may 6th!

17 opmerkingen:

 1. Oeh ik doe graag mee voor het tweede pakketje (die met de stofjes) ik zal ook een linkje op mijn blog plaatsen en volger ben ik al.

  Succes met je give away
  Liefs flo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik waag mijn kans voor het tweede pakketje ! Die Pink Panther is puur jeugdsentiment :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, leuk leuk! Heb laatst mijn dochter blij gemaakt met mijn "retro" speelgoed, waaronder ook een pink panter knuffel. Als we samen gaan shoppen komt ze namelijk altijd met panterprintjes aan, rokjes, blousje, gympen als er maar zo'n printje op zit. Nu wilde ik graag een jurkje voor haar 4de verjaardag gaan maken, en zie dus het rode panter stofje wel zitten! Leuk voor een zakje inderdaad. In dat andere retro stofje zie ik wel een zomerblousje verschijnen in combinatie met de aplicatie.
  Nouja, plannen genoeg, maar wie heeft dat niet op Blogger (^_^)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. stofjes!! :D maar dat dacht je zeker al...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ow ik vind de boekjes leuk!!! Van die heerlijke ouderewetse handwerkjes= smullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ding graag mee voor pakketje 2 :) (al maak ik als ik de reacties zo zie meer kans bij pakketje 1, maar die stofjes zijn zo leuk...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee voor pakketje 1..
  Zo leuk deze giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk
  ik doe graag mee voor pakketje 1!
  succes en groetjes
  madebynijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooh dat is zo moeilijk kiezen, ze zijn beiden even leuk ........... mmmmm toch maar pakketje 1 ooh dit is echt zo moeilijk! echt leuke give-away! linkje zet ik er nog op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat leuk.... een giveaway is altijd een feestje. Mag ik meedoen voor het eerste pakketje? :-) Dank ook nog voor je lieve reactie bij mij op het blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ik doe graag mee voor de boekjes!
  Mijn grootmoeder had vroeger zulke naaiboekjes. Zo liet ze me dan slabjes en zakdoekjes e.d. borduren.
  Zou er zo graag nog eens zo'n boekje in mijn handen houden!
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik er helemaal niet meer aan had gedacht, aan die boekjes. Maar nu verscheen er opeens zo eentje op het scherm en plots schoot mijn halve leven aan me voorbij! De goeie oude tijd met ons bobonne! Zonder haar was ik niet de vrouw geweest die ik nu ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe ook graag mee met deze retro-give-away... En nu keizen... euhm... pakketje 2

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke stofjes! Ik doe graag mee voor pakketje 2 !!! Wat leuk dat je zoveel leuks weggeeft! Nu ga ik de rest van de dag duimen.
  Groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 2 !!! ( als ik dan toch moet kiezen, mag ik ze niet ineens alletwee winnen ? please ? )

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke give away! En dan kiezen....dat wordt heel moeilijk. Ik vind beide pakketjes super, maar het boekje over borduren misschien net iets leuker :) Zet een linkje op mijn blog, groetjes van Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw! Ik kom via via op je blog en zie een superleuke give away! Pakket 1 vind ik helemaal geweldig. Daar doe ik graag aan mee! Ik heb zelf nu ook een give away. Neem maar even een kijkje op mijn blog!
  Groet,
  Mariel

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk hoor, deze give-away! Het is inderdaad moeilijk om te kiezen, maar ik ga toch voor pakketje 1. Lieve kleine kruissteekmotiefjes! En naar de recepten ben ik ook benieuwd.
  Succes met je blog en groetjes van Corien.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!