maandag 23 mei 2011

For the love of retro

Het was maarliefst twee keer liefde op het eerste gezicht!

Eerste keer: ik ontmoette een fantastische retrodeken in de kringloop en hij was ook nog spotgoedkoop, en daar hou ik ook van, dus hij móest mee naar huis. Met een grijns van oor tot oor liep ik door de kringloop, zo fijn als je het gevoel hebt een heuse schat te vinden!

Tweede keer: de Snoezepoes ontmoette de deken tussen de zojuist naar binnen gesleepte kringloopvondsten, gaf het voorzichtig een kopje en dook er toen luid spinnend in, nam een hap stof en genoot zich gek!


Op de foto zie je grotendeels de achterkant, hij is overwegend bruin aan de andere kant en dat vind ik toch mooier. Maar het is ook wel heel tof dat hij aan beide kanten hetzelfde motief heeft, in dezelfde kleuren maar dan toch anders. Wij zijn ook gek op afwisseling.

Ik vrees dat de Snoezepoes niet zo van afwisseling houdt en zijn nieuwe liefje niet graag deelt, maar gelukkig is de deken groot genoeg voor ons alledrie!

6 opmerkingen:

 1. schoon deken maar ik vrees dat je ze zelf niet veel gebruik van zult mogen maken zo te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrok even toen ik las dat snoezepoes een hap uit de deken nam. Ik was al bang dat er niks meer van over zou blijven.
  Begin alvast maar de onderhandelingen met snoezepoes wie wanneer de deken mag hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moet ik de hap uitleggen; kittens happen aan bij hun moeder, en maken dan masserende bewegingen met de voorpoten om de melkstuwing op gang te krijgen.
  Ons poezebeest doet alsof dekentjes mama's zijn. Hij sloopt het niet, maar doet alsof hij drinkt (hapt aan en maakt masserende bewegingen)en spint heel hard als hij dat doet. Een soort moederliefde dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dekentje!
  Ik ga de rauwe broccoli door
  de sla zeker eens proberen.
  Volgens mij wonen wij trouwens
  niet ver bij elkaar vandaan.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig is dat met bloggen hè
  al die gelijk gestemde zielen!
  :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat kunnen katten toch genieten hé, lekker ontspannen en zich helemaal overgeven aan het moment. Leuke foto's van je poezebeest en je weet het ook leuk te vertellen. Ik heb er zelf ook twee, broertjes,en geniet elke dag van ze, zo gezellig, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!