zondag 17 april 2011

Sunny side up!

Vandaag was het een goede dag om te luieren.
We hebben bijna heel de dag doorgebracht op ons dakterras, met z'n drietjes, luierend alsof we een dagje op vakantie waren. Compleet met een sorbet uit eigen keuken, een zelfgekozen muziekje op de achtergrond, en zonder wachten op de ober, want alles binnen handbereik. Het is soms zo fijn om lekker thuis te zijn!

Meneer Snoeshaan las zijn boek uit. Ik haakte natuurlijk, en tussendoor schreef ik op wat ik deed, want ik heb een opdracht om een paar identieke kikkertjes te maken.
De Snoezepoes sliep, en keek daarna hoe de merels, druk met elkaar in gesprek, nestmateriaal verzamelden. Om het lentegevoel compleet te maken, poseerde dit druktemakertje mooi in de bloeiende perenboom van de buren.


Een heel fijn dagje in de zon, met aan het einde een beetje bewolking, maar ach, dat mocht de pret niet drukken. Terwijl ik een patroontje uitschreef met uitzicht op de tenen van mijn lief, kon ik het niet laten...


Keep the sunny side up!
Fijne week allemaal!


4 opmerkingen:

 1. Gaaf, die voeten :-). Daar word ik nu helemaal vrolijk van.
  Ik zit nog steeds na te denken over een programmeerbaar robotje. Zo'n sorbet is wel lekker, maar je moet hem wel zelf maken en ophalen. Het lijkt mij fantastisch als dat robotje dat voor mij zou kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha...gezellige tenen...
  Groetjes, Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, dat zal gekieteld hebben... Lekker zo'n dag, daar kun je weer even op teren. Ben benieuwd naar je kikkertjes!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, die tenen :) om vrolijk van te worden bij dit mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!