donderdag 27 december 2012

Kerst in huize Snoeshaan

Het was hier even stil, niet omdat er niks te bloggen was, er was genoeg, maar omdat het er niet van kwam het daadwerkelijk te bloggen... Ik heb al eens gezegd dat ik een haat-liefde verhouding heb met december, en dat is dus mede doordat er zo weinig tijd is waarbij er echt weinig tot niks op de to-do-list staat en ik even rustig kan gaan zitten!


De kerstmarkt was niet zo leuk en vol als gehoopt, maar wel heel gezellig doordat we veel bezoek kregen van oude bekenden en familie, en ondanks tegenvallende drukte viel de verkoop niet tegen dus konden we tevreden naar huis.

We maakten zelf een kerstboom dit jaar, en na wat discussie in de bouwmarkt en een avond zagen, boren en schroeven had ik een houten boom met uiltjes, hertjes, kaarsjes en vaasjes!

En tijdens kerst kwamen we gezellig samen met familie en aten we geweldige tapas, een geweldig kerstdiner en een gezellige en lekkere fondue in gekruide rode wijn... Genieten was het!!


Tussen de bedrijven door wist ik Pimmetje nog even af te maken.
Vaak zijn onze (POPPETJE)s nog niet zo lang af als ze voor het eerst op onze kraam mogen prijken. Ook Pimmetje was de avond voor de markt pas klaar. Ik heb er dan vaak een beetje moeilijk mee om een nieuw vriendje direct weer te verkopen, zeker als ze zo duidelijk zichtbaar nog niet uit de pubertijd zijn en je je als achterblijvende moeder toch wat zorgen maakt...Maar Pimmetje werd geadopteerd door mijn lieve vriendinnetje. Ik ben zelf altijd graag bij haar, en daarom had ik er het volste vertrouwen in dat Pim er ook een hele fijne en gezellige tijd zou hebben. Ik ontving al snel foto's van Pimmetje en zijn nieuwe vriendinnetje, gezellig knuffelend. Met daarbij de boodschap dat hij een erg fijn plekje op de kast had, waar hij de boel goed kan overzien, en dat ik altijd op bezoek mag komen! Dat is nog eens een liefdevol geadopteerd (POPPETJE)!
Vandaag kocht ze ook Noortje, voor een vriendinnetje van haar, en ik ben ervan overtuigd dat ook zij heel goed gaat zorgen voor haar nieuwe huisgenootje!
It has been quiet over here... December was a bit to busy I guess.
But the christmasfair was fun, we made our own wooden tree with candles, owls and deers and had a great christmas with great company and delightfull food.
In between, I made Pimmetje. He was sold on the christmasfair, the day after I finished working on my little buddy. It's normaly a bit hard to say goodbye to one of my newborn (POPPETJE)s, but this one is adopted by a sweet friend that sends me photos of them having fun together, wich makes me so happy! She also bought Noortje, who will be happy to move there too!

8 opmerkingen:

 1. oh die had ik ook zo geadopteerd, pimmetje, was een leukerd!
  ken de haat liefde verhouding, helemaal blij met mn vakantie, is nu al 1 week om, en wat heb ik nou eigenlijk gedaan?
  gekkigheid, december.

  nog even, kunnen we klagen over de donkere maand januari ;) hou nog even vol!


  grtjs kloddertjeroze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Pimmetje is super schattig!
  En dat klinkt als een erg gezellige Kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, die Pimmetje! Geen wonder dat hij zo snel een nieuw huisje vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ja ik kan me helemaal voorstellen dat je zo'n net-af iets niet meteen wilt verkopen aan zomaar iemand! Gelukkig is het zo goed opgelost. Wat heb je verder allemaal verkocht op de markt (de foto is natuurlijk niet duidelijk genoeg ;)
  Je zelfgemaakt kerstboom is ook leuk geworden joh!
  Gelukkig is het weer bijna januari ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is Pimmetje een leuke vogel.Ik snap wel waarom die snel is geadopteerd!
  Mooie kerstboom heb je gemaakt!
  geniet van alle leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig heb je gezellige kerstdagen gehad! En wat een schatje is Pimmetje!
  Ik wens je alvast een geweldig 2013 toe!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!