donderdag 15 november 2012

Intussen, in huize Snoeshaan...

Meer tijd om te genieten van andere dingen door een kapotte modem, ik knuffelde met onze Snoezepoes, die in zijn zachte wintervacht toch liever wat meer binnen is met deze kou, liep tegen akelig schattige kerstballen aan en kon het niet laten er alvast een paar te kopen (heel vroeg, ik weet het, dat vind Sinterklaas niet leuk, maar kijk nou toch hoe schattig!), en begon een klein haakwerkje tussen het grotere project door....


Binnen wordt het knusser en gezelliger, buiten raken de bomen kaler en kaler en wordt de lucht grijzer en grijzer...
Gelukkig zijn de feestdagen in het vooruitzicht, waardoor ons huis regelmatig tot de nok toe gevuld is met lijmdampen of de gassen van spuitverf en ik merk dat ik regelmatig in dichtregels denk omdat het nog te schrijven gedicht op die manier rustig aan vorm krijgt.
Voorlopig geen foto's van dat creatieve proces, want stel je toch voor dan ik dan een geheimpje verklap en meneer Snoeshaan het ziet! Wel binnenkort de afronding van het Grote Project. Dan kun je voor het eerst een patroon kopen, met opbrengst voor het goede doel!In the mean time, at our Snoeshaan home, it's time for some cozy cuddling, the first christmas decoration (I know that's early, but look at this little guy!) and a small crochet-project in between the big one. That is nearly finished by the way, and for the first time, you will be able to buy a pattern from me, for charity. 

13 opmerkingen:

 1. Hallo mevr.Snoeshaan,
  Met een glimlach om mijn mond heb ik je berichtje gelezen...mijn poezenbeesten( 4stuks) zijn ook veel liever binnen dan buiten..leuke aankoop en je haakwerkje ben benieuwd...
  Ik ben lekker aan een kaart bezig...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ow een egeltjes kerstbal hoe lief!!! En wat een leuke foto van genietende poes en kleurige armband zo samen.
  Ben benieuwd naar je grote project.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och wat een schattig egeltje! Ik kan begrijpen dat je zoiets niet kon laten liggen :)
  Hier zijn de katten ook wat meer binnen, gezellig! (en harig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel, mevrouw snoeshaan, je maakt me zo nieuwsgierig naar je "grote project", dat gaat heel wat worden als ik lees wat je schrijft. Hopelijk lezen en zien we het binnenkort op je blog :) Ik kijk er naar uit want ik doe graag ideetjes op om er dan zelf iets mee te knutselen...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben erg benieuwd naar het grote project en ik vind het een hele stap een patroon voor geld aan te bieden. Jouw werk een beetje kennende, zal het vast heel mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke egelbal!! die had ik ook niet kunnen laten liggen hoor.. ZELFS al zet ik helemaal geen boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha, ik heb die kerstballen vandaag ook gezien en er hingen er nog 2, maar ik koop ze niet voor 5 december.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OMG! Inderdaad hoe schattig is dat egeltje wel niet! Ik kocht vandaag uiltjes voor in de kerstboom, niets te vroeg! ;-)
  En ja onze kat zit nu ook erg veel binnen, lekker gezellig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk genieten & de kerstballen zijn idd super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gezellig blogbericht! Ik heb ook al een paar kerstballetjes gekocht, zoals een vosje. Jouw egeltje is ook superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schatjes!!! Allebei...poes én egel :o)

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook al heeel schattige kerstballen gespot :D Maar de egel nog niet gezien, hij is onwijs lief! En de kat ook (duh ;) )

  Groetjes Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!