donderdag 19 juli 2012

Bedford baby!

Het was een bijzonder weekend.
We waren verdrietig om het verlies van ons kleine, stoere vriendje, waren een beetje verliefd op onze oude camper en voelden ons in harmonie met het weer: wisselvallig met af en toe een bui, maar tussendoor ook hier en daar een zonnestraal.


We genoten van de zon zodra die er was, maar ook de regen mocht er zijn. We hebben gelezen, veel gepraat, ik haakte en tekende wat, meneer Snoeshaan smeerde nog eens een toastje...
En, zoals dat ook in het echte leven is, was er na regen niet alleen zonneschijn, maar soms ook een prachtige lucht, die ons deed denken aan de mensen boven, en deed genieten van het leven beneden.


We kwamen bij, en hebben er een droom bij. Want zo'n oldtimer-camper is toch wel errug leuk en gezellig, hoewel hij het 'deluxe' niet zo waar heeft gemaakt door een lekkage en te kort bed (waar ik geen last van had, maar meneer Snoeshaan een beetje claustrofobisch van werd) is het in vergelijking met een tent heel luxe camperen... Als we later groot zijn, en een garage hebben, kopen we een camper!


We loooooove the Bedford, baby!
It was a special weekend.
We were still sad about loosing our litte, tough friend, fell in love with our oldtimer-camper and were in strange harmony with the weather: rain sometimes, but a little bit of sun inbetween.
Just like in real life, after rain came sun and every now and then a beautiful sky, wich made us think of the people above and remembered us the enjoy life down here.
The Bedford-camper said 'Deluxe' on the side... We didn't realy agree, it was leaking a bit and the bed was too small for mister Snoeshaan, but we looooove the Bedford, baby!

6 opmerkingen:

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!