dinsdag 26 juni 2012

Mooi morsen

Een tijd lang dronk ik rode wijn als ik uit was, ik kreeg last van mijn maag als ik bier dronk en word misselijk van zoete mixdrankjes...
Een groot nadeel is, dat wijn geen schuimkraag heeft. Het danst minder prettig, en morst een stuk makkelijker. Het is eigenlijk wonderlijk dat ik destijds niet op dit idee gekomen ben!

Kunstenares Amelia Fais Harnas uit Portland in de Amerikaanse staat Oregon maakt protretten met rode wijn... Ik vind ze prachtig! Klik op de link voor meer foto's van haar werk. Ik ga even wat inschenken...I have been drinking red wine for a while.
Going out, it isn't the most conveiniant drink. It misses the foamy topcoat, and therefor it spills easily.
Amelia Fais Harnas found a great way to use that to her advantage, with these great portaits!

4 opmerkingen:

 1. ja geniaal! Geeft een mooi effect. Ik moet wel ook meteen denken aan een docu die ik een keer op tv heb gezien (is een beetje een smerig verhaal hoor...excuus) Maar dat ging over een vrouw/kunstenaar die schilderijen maakten met haar eigen bebloede tampons..... Proost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!
  Thee en koffie lenen zich daar ook mooi voor, nou ja, voor een bruiner resultaat dan. Wat gaaf dat dat rood zo fel wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er prachtig uit...
  Ik vraag me alleen af hoe je dat goed houdt?
  Ik lust geen wijn, geen bier. Ik drink eigenlijk nooit alcohol. Laatst een flesje Breezer gehad maar nee, niks voor mij, ik voel het meteen... =)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!